Udkørende support til privat & erhverv

“IT-Bilen tilbyder udkørende support til både privat og erhvervslivet. Vi er dedikerede til at være din pålidelige samarbejdspartner inden for IT og står klar til at håndtere alle dine eller virksomheders IT-relaterede udfordringer og opgaver. Vores højeste prioritet er sikkerhed og førsteklasses service. Vores tjenester omfatter IT-support, reparation af udstyr, opsætning af netværk, printere, servere, skybaseret hosting, online backup og sikkerhedskopiering, Fileserver365, professionel IT-rådgivning samt support til både PC og Mac, alt sammen med fokus på at forbedre din IT-sikkerhed.”


Til disse services har IT-Bilen 2 afdelinger.


Den professionelle del
som er bestående af fagudannet og certificeret personale med min 4 års erfaring. De servicerer typisk større virksomheder og institutioner i alt fra administration til support. 1199,- plus moms og kørsel i timen


Traniee delen
som er bestående af vores elever eller borgere der er blevet certificeret og med min. 2 års erfaring. De servicerer typisk Private og mindre virksomheder samt support for institutioner. 719,20 plus moms og kørsel i timen.

Vi tilbyder i øjeblikket MitID hjælp til borgere i Kalundborg. Pensionister får 20% i rabat.