Velkommen til Technology Lab VR

Meta Quest 2 VR-briller er et par virtual reality-briller, der giver dig mulighed for at interagere og udforske virtuelle miljøer.  

Brillerne har et indbygget et hovedtelefonudstyr, der giver brugerne mulighed for at høre og føle den virtuelle verden. De har også et indbygget bevægelsessensor- og tracking-system, der registrerer brugerens bevægelser og overfører dem til det virtuelle miljø. Meta Quest 2 VR-briller, har også en række indbyggede kontrolindstillinger, der giver brugerne mulighed for at justere visningsvinkel, zoom, lydstyrke og andre funktioner. 

Du skal igennem nogle forløb som vil stige gradvis i sværdhed grad, samtidig med at din forståelse øges for den her technologi 

Målet med undervisningen med Meta Quest 2 VR-briller, er at give dig mulighed for at lære at interagere og blive mere tryg ved at udforske virtuelle miljøer, og dermed styrke din problemløsende færdigheder og forståelse af forskellige situationer. Brugen af ​​VR-briller giver dig mulighed for at lære på en mere interaktiv og engagerende måde, og kan hjælpe dig med at udvikle din forståelse for hvordan denne her technologi kan bruges til at løse andre opgaver. 

Forløb 1

Niveau A

Niveau B