Artikler & TV

 

IT-virksomheden hjælper mennesker med at få et bedre liv – og med at få computeren til at fungere.
Stifteren af IT-Bilen, Henrik Linde, 48 år, udtrykker det sådan, at det, ”der driver os i hverdagen er ikke at trække et millionoverskud ud ved årsskiftet. Det er, at vi kan se, at vi kan hjælpe unge mennesker og give dem en it-uddannelse”.

 

IT-Bilen er både et solidt firma og en redningskrans
Den socialøkonomiske virksomhed IT-Bilen, der ansætter borgere med nedsat erhvervsevne, har bidt sig godt fast i markedet og oplever fremgang. Både menneskeligt og økonomisk.

 

TV2East. Virksomhed består udelukkende af fleksjobbere: -Vigtigt at have noget at stå op til.

 

Tid til at tænke anderledes
IT-Bilen er en socialøkonomisk virksomhed, der drives af et team af IT-professionelle. Medarbejderne er alle uddannede IT-folk, men der er primært tale om ansatte med nedsat arbejdsevne. Hele idéen er netop, at få nogle af de mennesker, der har haft svært ved at være på arbejdsmarkedet, i arbejde.

IT-Bilen har værksted på Svebølle Skole – Ansatte og elever samles i værkstedet i Svebølle hver mandag og fredag

 

Kalundborg Kommune – et socialøkonomisk miljø
SOCIALØKONOMISK SYMBIOSE – KALUNDBORG-MODELLEN

 

I denne podcast episode af Kandidaten & Lærlingen får Gunver Jensen og Jonas Henriksen besøg af Henrik Linde, som er idemanden bag virksomheden IT-Bilen. IT-Bilen er en socialøkonomisk virksomhed, som hjælper mennesker på kanten af arbejdsmarkedet med at finde deres passion og glæde ved livet.

 

Video fra SØV dag Kalundborg V.2 25/1-2024