Undervisning

 

Vi tilbyder individuel tilpasset undervisning indenfor IT-området baseret på praktisk indlæring. Eleverne vil derfor blive inddraget i vores daglige arbejde på bla. skolerne vi servicerer.

Målet er at eleverne opnår forståelse og praktiske færdigheder indenfor forskellige IT-områder, herunder netværk og it-support.

Undervisningen hos IT-Bilen er typisk et led i elevernes STU (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse) forløb.

Eksempler på elevernes arbejde kan findes på elev.it-bilen.dk

Vi har for tiden elever fra CSU (center for special undervisning) Kalundborg kommune og Region Sjælland.

 

 

undervisnings billede 1

EGU

IT-bilen tilbyder individuel tilrettelagt praktik og skole, i forhold til ErhvervsGrundUddannelsen, inden for IT- området. Praktikken vil primært foregå hos IT-bilen og med supplerende undervisning på CSU i Kalundborg

Læs mere

STU – IT Linjen

IT-Bilen tilbyder i samarbejde med CSU Kalundborg en Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse inden for IT- området. Uddannelsen vil primært foregå hos CSU Kalundborg og med supplerende undervisning hos IT-Bilen.

Læs mere

Kurser

IT-bilen tilbyder kurser særligt tilrettelagt efter behov. F.eks. laver vi basis kurser for EUC indenfor IT-support. Vi uddanner ofte undervisere med behov for yderligere integration af IT i undervisnings øjemed, uanset om det drejer sig om hardware eller software.

Læs mere

Download vores brochure her