Velkommen til Technology Lab 3D Print

 

 

 

Den 3D-printer du skal arbejde med er en Ender 3 Pro 3D-printer, som er en desktop 3D-printer, der giver dig mulighed for at lave 3D-modeller ved at lægge lag på lag af materiale.  

Ender 3 Pro har en fleksibel magnetisk bygge-plade, der hjælper med at holde objektet på plads under printning. Printerne har også en printvolumen på 220mm (højde) x 220mm (brede) x 250mm (højde). 

Derefter skal man lave en 3D-model, der skal printes. Dette kan gøres ved hjælp af Tinkercad, som kan bruges til at konstruere 3D-modeller. Når modellen er klar, kan den skaleres og derefter skal den konverteres til et format, som Ender 3 Pro kan læse inden den kan printes. 

Under printning skal man sørge for at følge printerens instruktioner og tjekke kvaliteten af modellen regelmæssigt. 

Når modellen er færdig, skal man fjerne den fra bygge pladen. 

Ved at følge denne proces, vil brugerne få en god forståelse for hvordan Ender 3 Pro 3D-printeren fungerer, og hvordan man bruger den til at lave 3D-modeller. 

Det vil hjælpe dig med at lære de grundlæggende principper for 3D-print, herunder hvordan man konstruerer 3D-modeller til 3D-print. 

Du vil også lære om de forskellige 3D-print materialer og teknologier.  

Du vil lære, hvordan man konverterer en 3D-model til et format, som 3D-printeren kan læse, og hvordan man overvåger og kontrollerer 3D-print processen.  

Ved slutningen af forløbet vil du have en god forståelse for 3D-print teknologi og de forskellige 3D-print materialer og teknologier.  

 

Målet med undervisningen af 3D-print er, at give dig en grundlæggende forståelse for 3D-print teknologi og dets anvendelser.  

Dette omfatter at lære, hvordan man konstruerer 3D-modeller ved hjælp af Tinkercad.