Velkommen til Technology Lab Drone

Små droner flyver rundt i salen og lander præcist igen 

Flådekontrol og dronesværm 

Du kan programmere flere DJI Tello EDU’er samtidigt gennem én enhed. Brug kode til at styre en sværm af Tello EDU’er, få dem til at flyve over Mission Pads og udføre flips og andre akrobatiske bevægelser. Forbedre dine programmeringsfærdigheder, mens du skubber grænserne for din kreativitet! 

Via flådekontrol kan du programmere flere af dronerne til at lave synkrone manøvre. Du kan styre op til fire enheder samtidigt, når du bruger Swift Playgrounds-appen til sværmflyvning. 

Avanceret programmering 

Mission Pads er et fantastisk værktøj, som øger din programmeringspræcision. De tjener ikke kun som vejledende punkter, men som udløsningsmekanismer. Du kan skrive koder, der gør det muligt for dronen at genkende hvert missionskorts unikke id, samt at udføre luftakrobatik. Styr en sværm af Tello EDU’er, og bring din fantasi til live. 

Mission Pad bruges sammen med Tello EDU, når du bruger Tello SDK 2.0 til programmering. Tello EDU bruger sit kamera til at registrere Mission Pad-IDet og udfører kommandoer som er programmeret. Der er fire dobbeltsidede Mission Pads i Tello EDU-pakken, hvor hver side indeholder et unikt mønster bestående af planeter, en raket og et ID. 

 

Du vil lære at programmere en drone til at flyve samt forstå hvordan man flyver og navigere med en drone 

Målet med dette forløb er at give dig kompetencer til at flyve sikkert og effektivt med en drone samt forståelse for de teknologier, der bruges til at navigere den. Dette inkluderer kendskab til gældende luftfartsregler og hvordan man kan navigere dronerne med større sikkerhed og effektivitet. Vi vil også introducere dig til de teknologier, der gør det muligt for droner at flyve og udføre opgaver på en hensigtsmæssig måde.