Velkommen til Technology Lab Active floor

             

ActiveFloor er et interaktivt gulv, hvor man med fødderne navigerer rundt og spiller forskellige læringsspil.

ActiveFloor giver skoler, børnehaver, SFO’er, biblioteker og hospitaler nye måder til at fremme faglig, social og motorisk udvikling på en sjov måde. Giv børnene mulighed for at lære på den måde, der er den mest naturlige for dem: Med hele kroppen.

Se mere om Activefloor her.

 

LÆRINGSGULV TIL SKOLER

I mange år er børn blevet bedt om at sidde stille, når de skulle lære at læse, skrive og regne – men i dag ved vi, at bevægelse i løbet af dagen kan fremme læring, motivation og trivsel i skolen.

Et læringsgulv til skoler giver eleverne en ligeværdig tilgang til auditiv, visuel og kinæstetisk læring. ActiveFloor skaber større interaktivitet og gør det muligt at styrke samarbejdet og kommunikationen i klassen.

Variation i undervisningen

Læringsspillene med matematisk, sprogligt og naturvidenskabeligt indhold giver dig som lærer rig mulighed for at integrere bevægelse og ‘sjov’ i undervisningen for både små og store – og du kan tilmed lave dit helt eget spilindhold. Når du arbejder med bevægelse og gamification, fanger du elevernes opmærksomhed på en helt ny måde, samtidig med at du kan inddrage de faglige læringsmål i de enkelte fag.

 

LEG OG LÆRING I BØRNEHAVEN

Med ActiveFloors interaktive læringsgulv får du nemt inkluderet bevægelse, kropsbevidsthed, sprog, leg og læring i dagligdagen på en sjov og underholdende måde. Det skal være sjovt at lære!

ActiveFloors interaktive spil udfordrer børnenes motorik og sanser og understøtter deres glæde ved kropslig udfoldelse. Når du arbejder med bevægelse og gamification fanger du børnenes opmærksomhed på en helt ny måde, samtidig med at du har fuldt fokus på de seks læreplanstemaer.

ActiveFloor giver mulighed for …

  • at gøre fysisk aktivitet til en naturlig del af børnenes hverdag
  • at give børnene anderledes sanseoplevelser
  • at børnene udvikler forståelse for tal, bogstaver og symboler.

Samtidig skabes muligheden for at indarbejde it og læring i dagligdagen på en naturlig måde – en sjov måde.