Tech Lab

 

Du har som lærer mulighed for at booke din klasse ind på vores Tech Lab på Svebølle skole. Tag en tur dag med dine elever, hvor I vil lære på en helt ny spændende måde…

 

 

 

Vi arbejder med praksis orienteret undervisning i form af inddragelse af teknologi, innovation, entreprenørskab og digitale færdigheder i folkeskoleundervisningen.

Vi ønsker, at vores elever får et dybere kendskab til den digitale verden, og eleverne derved kan opnå større muligheder på jobmarkedet. Derfor har vi nu udvidet vores horisont endnu mere mod den digitale verden.

Verden bliver mere og mere digital, og udviklingen peger mod flere robotter i erhvervslivet, hvilket også viser, at vi har brug for flere IT udlærte på arbejdsmarkedet.

-I Tech Lab vil der være mulighed for at udforske Virtuel Reality, og den verden der ligger inde bag ved. Vi arbejder bl.a. med fysik/kemi/matematik med VR, samtidig med at være fysisk aktiv.

-Vi har etableret et Green Screen studie, hvor vi kan optage små klip f.eks. ”vejret”, tv-programmer, danseprogrammer og meget mere. Green Screen er optagelsesform, hvor man står foran et grønt lærred, den grønne farve bliver transparent, når der filmes med vores speciel udstyr. Det vil sige at det er muligt at lægge en hvilket som helst anden baggrund ind, f.eks. en skov, Amalienborg, månen osv.

-På vores 3D printere vil det være muligt at printe de ting ud, som du enten har tegnet på computeren eller scannet. Scan din egen hånd eller ansigt, eller design din egen brille.

 

 

 

-Desuden har vi mange forskellige robotter, det giver os muligheden for at lære dig, hvordan man programmere. Vi arbejder bl.a. med blok- og Python programmering. Blandt Robotter finder du : TEMI, NAO, COSMO, FABLE, DOBOT, mBot, CANBOT, UROBOT og ALFA. Vi holder øje med, hvad der rører sig på robot markedet.

 

-Fable er en dansk udviklet robot designet til undervisningsbrug. Robotten er opbygget i moduler og med programmering, som gradvist bliver mere kompliceret. Derfor er Fable egnet til undervisning helt fra folkeskolens 3. klasse og op til universitetet. I praktiske såvel som teoretiske fag.

 

-LEGO mindstorm er et innovativt lærings materiale, der kan bruges til at få din kreative side frem i dig. Her vil du se, mærke og opdage, hvordan din egen opfindelse virker, eller måske hvorfor den ikke virker. Du kan her programmere dit LEGO køretøj/robot og se den bevæge sig efter din programmering.

 

-3D scanning af objekt eller ansigt. Her kan du scanne og gemme din scanning som 3d billede og printe modellen ud på vores 3D printer.

 

– Der vil være mulighed for at afprøve vores drone, det er sjovt, men kan samtidigt være svært. Her kan du filme dine flyvninger og evt. mixe det med lyd og Green Screen optagelserne.

 

– Der er mulighed for, at du kan lave dine egen podcasts i høj kvalitet. Lydoptagelserne kan mixes med underlægningsmusik, eller du kan tage dine filmoptagelser fra Green Screen og lægge lyd på, mulighederne er mange.