Science Lab

Du har nu som lærer mulighed for at booke din klasse ind på vores Science Lab på Svebølle skole. Tag en tur dag, med dine elever hvor I vil lærer på en helt ny spænende måde… 

Vi ønsker at vores elever får et dybere kendskab til den digitale verden, og derved kan opnå større muligheder på jobmarkedet. Derfor har vi nu udvidet vores horisont endnu mere mod den digitale verden. 

Verden bliver mere og mere digital og udviklingen peger mod flere robotter i erhvervslivet, hvilket også viser at vi har brug for flere IT udlærte på arbejdsmarkedet. 

-I Science Lab vil der være mulighed for at udforske Virtuel Reality og den verden der ligger inde bag ved, vi arbejder bl.a. med fysik/kemi med VR. Matematik samtidig med at være fysisk aktiv. 

-Vi har etableret et Green Screen studie, hvor vi kan optage små klip f.eks. ”vejret”, Tv programmer, danse programmer og meget mere. Green Screen er optagelsesform hvor man står foran et grønt lærred, den grønne farve bliver transparent når der filmes med det speciel udstyr vi har, hvilket vil sige at det er muligt at lægge en hvilket som helst anden baggrund ind, f.eks. skov, Amalienborg osv. 

-På vores 3D printer vil det være muligt at printe de ting ud som du enten har tegnet på computeren eller Scannet. Scan din egen hånd eller dit eget ansigt, eller måske du kan designe din egen brille. 

-Desuden har vi 7 forskellige robotter, det giver os muligheden for at lærer dig hvordan man programmere. Vi arbejder bl.a. med Block-og Pythonprogrammering. Blandt Robotter finder du : TEMI, NAO, COSMO, CANBOT, UROBOT og ALFA. Vi holder øje med hvad der rør sig på ROBOT markedet. 

-LEGO mindstorm er et innovativt lærings materiale, der kan bruges til at få din kreative side frem i dig. Her vil du se, mærke og opdage hvordan din egen opfindelse virker eller måske hvorfor den ikke virker. Du kan her programmere din opfindelse af bygget LEGO køretøj/robot og se den bevæge sig efter din programmering. 

-3D scanning af objekt eller ansigt. Her kan du scanne og bagefter gemme din scanning som 3d billede og printe modellen ud, på vores 3D printer. 

– Der vil mulighed for at afprøve vores Drone, det er ikke så let, men sjovt. Her kan du filme dine overflyvninger evt. mixe det med lyd og Green Screen optagelserne. 

– Der er mulighed for at du kan lave dine egen podcasts i høj kvalitet. Lydoptagelserne kan mixes med underlægningsmusik eller du kan tage dine filmoptagelser fra Green Screen og lægge lyd på, mulighederne er mange