Velkommen til Technology Lab Drone

Små droner flyver rundt i salen og lander præcist igen

Flådekontrol og dronesværm

Du kan programmere flere DJI Tello EDU’er samtidigt gennem én enhed. Brug kode til at styre en sværm af Tello EDU’er, få dem til at flyve over Mission Pads og udføre flips og andre akrobatiske bevægelser. Forbedre dine programmeringsfærdigheder, mens du skubber grænserne for din kreativitet!

Via flådekontrol kan du programmere flere af dronenerne til at lave synkrone manøvre. Du kan styre op til fire enheder samtidigt, når du bruger Swift Playgrounds-appen til sværmflyvning.

Avanceret programmering

Mission Pads er et fantastisk værkstøj for øget programmeringspræcision. De tjener ikke kun som vejledende punkter, men som udløsningsmekanismer. Du kan skrive kode, der gør det muligt for dronen at genkende hvert missionskorts unikke id samt at udføre luftacrobatik. Styr en sværm af Tello EDU’er, og bring din fantasi til live.

Mission Pad bruges sammen med Tello EDU, når du bruger Tello SDK 2.0 til programmering. Tello EDU bruger sit kamera til at registrere Mission Pad-IDet og udfører kommandoer som er programmeret. Der er fire dobbeltsidede Mission Pads i Tello EDU-pakken, hvor hver side indeholder et unikt mønster bestående af planeter, en raket og et ID.